One for All

rješenje za sve probleme

One for All je visoko kvalitetno rješenje za lijepljenje i zaptivanje u različitim situacijama. Za sve materijale i za sve uvjete.

ONE FOR ALL

za sve Vaše zahtjeve

Uz One for All više ne morate da razmišljate koje ljepilo da koristite u zavisnosti od Vaših potreba. Kliknite na sliku ispod da biste saznali više informacija o brojnim pogodnostima.

ONE FOR ALL

za sve Vaše izazove

Kada ste u situaciji koja zahtijeva mnogo posla, imate dva rješenja: Da budete spremni za rad sa  teškim alatima i različitim materijalima - ILI, da se One for All nađe u Vašim rukama kao idealno rješenje. Odaberite prostoriju u kući i pronađite različita rješenja uz One for All.

Krov

Prianjanje na sve materijale* osigurava da se ljepilo ne povlači daleko od podloge, sprečava prodiranje zraka i vode, te osigurava dugotrajne rezultate. (* Nije pogodno za bakar i mesing)

Kuhinja

One for All je odličan izbor za staklo, čelik i prirodni kamen..

Kupatilo

Pogodan za sve uvjete, One for All je savršen za vlažno okruženje u kupatilu. Prianjanje na sve materijale čini ga dobrim izborom za postavljanje kuka ili vješalica čak i za postavljanje ogledala.

Spavaća soba

One for All je savršen za zaptivanje prozorskih i okvira vrata.

Dnevna soba

Pogodan za bilo koji materijal, One for All se može koristiti za postavljanje lajsni i zidnih dekoracija ili bilo kojih drugih ukrasnih elemenata.

Stepenište

Bez obzira na vrstu materijala, One for All će biti dobar alat za popravljanje labavih stepenica ili bilo kakvih praznina i pukotina.

Fasadne obloge

Otporan na sve vremenske uvjete, One for All može se upotrijebiti kao brtvilo kako bi se spriječilo prodiranje vlage i vode kroz pukotine na fasadnim oblogama kuće

ONE FOR ALL

za sve Vaše potrebe

Šta je najvažnije svojstvo ljepila po vama? Istražite asortiman One for All proizvoda
i izaberite najpogodniji.

HENKELOVA

FlexTec tehnologija

FlexTec je tehnologija koju je Henkel patentirao, a predstavlja kombinaciju fleksibilnih polimera. Ovo je savršeno rješenje za svaki posao i najzahtjevnije potrebe. Otporan je na udarce, visoke temperature i nadmašuje kod svih elastičnih aplikacija.